Udgivet i Skriv en kommentar

Turen går til Lalandia!

I Gribskov Badminton handler det hele ikke om resultater eller de perfekte slag. Det handler også om at have det sjovt sammen og styrke det sociale. Grundet dette gik turen til Lalandia i 4 dage med sjov og spas for mange af vores spillere.

På denne tur blev der blandt andet dystet i minigolf, rutschebaneræs og bowling. Fællesskabet på denne tur kunne klart mærkes og der blev hygget med fællesfilm, masser af musik, fællesmorgenmad og konkurrencer. Alle har fået mavekramper af grin og der er blevet taget en masse dejlige billeder, som I kan se nedenfor:

Spillerne var klar lørdag morgen til en omgang badminton fordelt på 2 hold. Der blev svedt og sagt lyde som aldrig hørt før, men alle overlevede.
Om aftenen skulle der hygges på højt niveau, og man tydeligt se de store smil på alles læber. Her ses vores kære spiller Jacob Buch som er omgivet af klubbens søde piger og derfor svæver på den lyserøde sky.
På turen til Lalandia fik nogle af vores spillere også nye bekendtskaber. Her ses Stefan Petersen med hans nye bedsteven. De har aftalt at mødes igen næste år.
Morten Sørensen var yderst begejstret for morgen-træning og gav den gas i herredoublerne.
Trætheden tager til om aftenen, men her støtter spillerne også hinanden. Jacob Buch i baggrunden mener her at der skal køres trillebør, men denne leg var ikke alle enige i.
Lørdag aften blev afsluttet med en lækker middag på Bones, hvor der samtidig selvfølgelig blev streamet fodbold på mobilerne.

 

Spillerne er dog klar til 3 timers hård træning mandag med Thomas Laybourn og glæder sig allerede til vores julefrokost som afholdes d.9. december. Gad vide om der ikke også kommer nogle snaps indenbords?

Hold øje med vores andre indlæg og arrangementer! Skynd dig ind på Facebook og synes godt om “Gribskov Badminton”! Du er også meget velkommen til at følge os på Instagram @gribskovbadminton. Kunne du også tænke dig, at blive del af et fællesskab med plads til sjov, spas og socialt sammenhold, så er Gribskov Badminton klubben for dig! Giv os et kald!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *