Udgivet i

Tre sejre på stribe

Denne runde bød både på lokalopgør, drama i Holte og storsejr, men alle kampe endte ud til Gribskovs fordel.

Den første af weekendens kampe var i Gilleleje hallen, hvor Gribskov 3 skulle møde GSG 3. Et ægte lokalopgør med masse af (lokal) kendte ansigter i hallen. Begge hold frister en tilværelse i bunden af serie 2, så der var både æren og tre vigtige point på spil.

Kampen startede skidt for Gribskov 3, da begge mixeddoubler blev tabt, men herefter fik singlerne vendt kampen til Gribskovs fordel. Begge damesingler og alle 4 herresingler endte med Gribskov sejr. Specielt fjerde herresingle blev tæt, men til sidste kunne Mathias Panduro juble over sejren.

https://www.instagram.com/p/B7v_59FDVWl/

Herefter stod den 6-2 til Gribskov, der ”bare” skulle have 2 sejre i de sidste doubler for at tage den samlede sejr.

De 2 sejre kom allerede i damedouble, hvor man lige kan notere sig mor/datter kombinationen, der vandt anden damedouble. Herrerne ville dog stå tilbage for damerne. Det blev til tætte kampe i både anden- og tredje herredouble. De gik hver sig vej, da GSG 3 vandt anden herredouble, mens et sandt drama med masser af ombolde i tredjesæt endte med sejr til Gribskov 3.

Kampen endte 10-3 til Gribskov 3, der kunne råbe ”Hvem var det, der vandt i dag? Det var dem fra Gribskov af!”

Drama i Holte
Gribskovs bedste spillere skulle i oprykningsspillet møde Holte 4. Det hele så godt ud fra start af, da to mixeddoubler og en damesingle blev vundet. Men så vendte kampen til Holtes fordel. Tre herresingler ud af fire blev tabt, da kun Martin Olsenkjær vandt anden herresingle i tre sæt.

Begge damedoubler kom også ud i tre sæt, men her var det Holte, som var stærkest til sidst. Så var der for alvor pres på herrerne, hvis der skulle point eller sejr med hjem til Gribskov. Bagude 6-4 gik herredoublerne i gang.

Her var Gribskovs herrer dog de stærkeste, og vandt alle tre kampe. Dog måtte både 1. og 2. herredouble ud i tre sæt, før sejren på 7-6 var hjemme.

Storsejr til Gribskov 2.
Gribskov 2 er endt i nedrykningsspillet fra Serie 1, og her var det endnu en gang et mandskab fra Holte, der stod på den anden side af nettet. Dog Holte 5 denne gang.

Gribskov startede som lyn og torden og tromlede Holte-holdet over. Det eneste lille ups kom i anden damesingle, som desværre blev tabt. Ellers var det lutter 2 sætssejre til Gribskov 2 i mixeddouble, herresingle og damedouble. I anden herredouble måtte veteranerne Jeppe og Per dog ud i et tæt tredje sæt, før sejren kom hjem. Samlet stod der efter kampen 12-1 til Gribskov 2, der har fået en super start på nedrykningsspillet.

En dejlig runde for Gribskovs tre hold, der alle kunne sig tak for kampen til modstanderne og juble over sejrene.

https://www.instagram.com/p/B7wM3dGDB8e/