Udgivet i Skriv en kommentar

Spillerne fra Gribskov Badminton fyldte sækken med medaljer

Det var en sand medalje-drøm, da talentfulde spillere fra Gribskov Badminton deltog i Denmark Open i Odense. Nedenfor kan i se billeder af vores dejlige spiller samt de vundne kategorier. Der skal endnu en gang lyde et kæmpe stort tillykke.

Ovenfor nummer 2 fra venstre ses vores dejlige spiller Jan Petersen, som her har formået, at vinde en super flot guldmedalje i HD sammen med sin makker Per Juul fra CBK. Den flotte pokal der også ses på billedet er fra Nations Cup sidste år, og denne har vores kære Jan selvfølgelig også andel i.
På dette billede ses vores super seje MD, som består af Helle Blomsterberg og Jan Petersen, som begge ses til venstre i billedet. Efter flotte kampe har de formået at hive en sølvmedalje med hjem, hvilket vi som klub er utrolig stolte af.

 

Så er vi nået til den super seje Birgitte Pedersen, som ses som nummer 2 fra venstre, som selvfølgelig også fik spillet modstanderne af banen. Her ses hun med en flot sølvmedalje i +35 i Denmark Open. Det er skide godt gået. Pas på derude, Birgitte Pedersen er frygtløs!
Helle Blomsterberg er på banen igen med en bronze medalje i DD. Det er utroligt flot spillet og Helle kommer med garanti stærkt tilbage næste år.

 

Som I nok alle kan læse, har vi nogle super seje og frygtløse spiller i Gribskov Badminton og det er vi utroligt stolte af. Har du lyst til at blive en del af truppen, så læs videre på denne siden og kontakt os.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *