Udgivet i

Sejre over GSG og Virum, men nederlag i Greve.

https://www.instagram.com/p/CFsgcprjX7T/?utm_source=ig_web_copy_link

Vitale point i Virum

Mandag aften var der lagt op til et brag af en holdkamp, og det var præcis sådan kampen blev.

Gribskov 2 prøvede nogle nye konstellationer af i mixeddouble, men det havde ikke den ønskede effekt, så Virum var foran med 2-0. Damesinglerne fik dog hurtigt vendt holdkampen igen, da begge kampe blev vundet. Så det stod 2-2 inden herresinglerne.

Damedoublerne gik begge til Gribskov, og dermed havde Gribskov sikret sig sejren, men der måtte meget gerne komme alle tre point på bogen. Det kom der heldigvis, da Morten Sørensen og Stefan Petersen vandt anden herredouble, og tre vitale point kom med hjem til Gribskov efter en 8-5 sejr.

Tidligere har Gribskov 2 kæmpet lidt med få point i disse kampe, men denne aften i Virum så gik det Gribskovs vej. Tre tresættere blev vundet af Gribskov 2, mens Michael Andersen kæmpede hårdt i fjerde herresingle, men måtte se sig besejret.

GSG 2 blev lagt ned.

Lørdag eftermiddag i Gribskovhallen var der lokalderby, da GSG 2 og Gribskov 1 skulle mødes. En kamp som begge hold havde glædet sig meget til, da det altid er lidt ekstra på spil, når modstanderne er nogle, som man kender.

På trods af udebanen så kom Gribskov 1 bedst fra start. 4-0 efter de første fire kampe, da mixeddoubler og damesingler blev vundet. Herresinglerne kæmpede bravt, men både 1. og 2. blev tabt i tre sæt, men så blev 3. og 4. herresingle heldigvis vundet. 6-2 til Gribskov 1 inden doublerne.

Her blev begge damedoubler vundet i to sæt, og så var alle tre point sikret. Igen var der dømt tætte kampe i herredoubler, og her var Gribskovs rutinerede herrer stærkest, da afgørelsen og tredjesæt kom. Den samlede sejr lød på 10-3 efter en super holdkamp fra begge hold.

https://www.instagram.com/p/CF4mOXQD9NT/?utm_source=ig_web_copy_link

Greve for stærke.

Der var ikke mange kampe, som gik Gribskovs vej denne lørdag i Greve. De tætte kampe gik til hjemmeholdet, som virkelig ramte dagen.

Begge mixeddoubler blev tabt i to sæt, mens damesinglerne fik presset kampene ud i tre sæt, men desværre ikke kunne vende kampene til Gribskovs fordel. De fire herresingler kunne heller ikke gøre meget mod Greve, selve Sebastian Petersen også fik presset kampen ud i tre sæt.

Dagen højdepunkt kom i damedouble, hvor begge kampe blev vundet, og specielt i anden damedoublen med mor/datter konstellationen med Julie og Vibeke fik vundet i tre sæt var dagens vigtigste kamp.

I herredouble endte det også med Greve sejre, og selvom Michael og Mathias i anden herredouble vandt første sæt, så kunne de desværre ikke holde hjem. Så det hele endte med 11-2 til et stærkt Greve-hold.