Udgivet i

Sæsonstart og VM-medaljer

En masse glade spillere mødte mandag op i hallen, og var klar til en ny sæson. Både nye og gamle ansigter havde fundet vej til Helsinge, og der blev blandt andet budt velkommen til lille Emil (Mikkel og Michelles søn), som vi glæder os til at se på banerne i fremtiden.

Samtidig blev der også sagt tillykke til Jan Petersen, som har brugt sommeren på at træne op til VM, og det endte også med en flot bronzemedalje i mixeddouble. Gribskov Badminton havde også Birgitte Pedersen med, men det endte desværre med to kvartfinaler, så der var desværre ingen medaljer med hjem i tasken efter et ellers flot VM i Polen.

”Vi glæder os rigtig meget til den kommende sæson. Det er fedt at se alle spillerne igen efter en lang sommerferie, og samtidig er det også dejligt med både unge og gamle spillere, der er klar til at tørne ud for Gribskov Badminton”, siger Rikke Blomsterberg, der er en del af seniorspillerudvalget.

Klar til kamp for Gribskov Badminton

Gribskov badminton har tre hold med i holdturneringen i 2019/2020 sæsonen. Der er 2 hold i Serie 1, mens tredjeholdet ligger i Serie 2.

”Det er en spændende sæson, vi går ind i. Vi håber meget at kunne stille tre stærke hold, der kan være med til at præge de rækker, som de ligger i”, siger Rikke Blomsterberg.

Mens verdens bedste spillere render rundt og jagter fjerbolden i Schweiz, så har verdens bedste seniorspillere været en tur i Polen for at kæmpe om VM-medaljer.

VM for senior.
Her havde Gribskov Badminton hele 2 spillere med. I plus 55 stillede Jan Petersen op i alle tre kategorier, men det gik bedst i mixeddouble, hvor han sammen med sin hollandske makker spillede sig helt til semifinalen, men tabte desværre i 2 sæt til et tysk par, derfor endte VM med en flot bronzemedalje.

Stort tillykke til Jan Petersen og hollandske Jeannette Van Der Werff, som fik bronze i +55.

Birgitte Pedersen var også med i tre kategorier, og her gik det bedst i dame- og mixeddouble, men her vist den russiske bjørn sig desværre for stærk, så desværre var der ingen medaljer til Gribskovs stærke doublespiller.

”Det var en super fed oplevelse at være med til VM. Jeg ville selvfølgelig gerne have haft en medalje med hjem, men sådan skulle det desværre ikke gå i denne omgang. Jeg er dog sikker på, at jeg nok skal få en med hjem en anden dag”, siger Birgitte Pedersen.

Se alle Jans kampe her: https://bit.ly/30t4OlB
Se alle Birgittes kampe her: https://bit.ly/2KPFCAf

Birgitte i kamp sammen med makkeren Anders Steenkjær.
De danske spillere til VM i Polen.