Udgivet i

Gode holdkampe for Gribskov Badminton

Anden runde er netop færdigspillet i dette års holdturnering, og her fik Gribskov 2 sæsonens første sejr, Gribskov 3 bed godt fra sig mod Stenløse 4, mens Gribskov 1 topper rækken efter endnu en 10-3 sejr.

Lørdag eftermiddag i Helsinge hallerne var Gribskov 3 klar til at tage imod Stenløse 4. Gribskov 3 var desværre ramt af skader og afbud inden kampen, men der var fight hele vejen rundt, og der blev bidt godt fra sig.

Første mixeddouble med Martina Skaarup og Michael Jensen måtte desværre se sig besejret i tre sæt, og også anden mixeddouble tabte, men damesinglerne fik vendt kampen, så det stod 2-2 samlet.

I herresingle kunne Jesper Nielsen hive sejren hjem i første herresingle, men desværre blev de tre næste single tabt, dog var fjerde herresingle ude i tre sæt. I damedoublerne var Gribskovs damer igen de stærkeste og fik flot to sejre i hus. Dermed stod de 5-6 inden herredoublerne.

Gribskov 3 anede sæsonens første point, men desværre var Stenløses herrer lige tandet skarpere og vandt alle tre kampe, og dermed endte kampen 8-5 til Stenløse 4.

https://www.instagram.com/p/CFahcHWjQ74/

Holte 4 sendt hjem med 10-3

Mandag aften lagde Helsinge hallen igen gulv til en holdkamp. Denne gang var det Gribskov 2, som bød Holte 4 velkommen. Men særligt gæstfrie på banen kan man ikke sige, at værterne var.

Kampene var tætte i starten af holdkampen. Både første mixeddouble og damesinglerne måtte ud i tre sæt, før sejren var hjemme. Specielt anden damesingle med Nadia Lundgren blev tæt, 24-22 20-22 og 21-19 før armene kunne strækkes i vejret. Dermed havde Gribskov 2 første den bedst mulige start på holdkampen og førte 4-0 inden herresinglerne.

Her var alle kampene ude tre sæt, men de blev mere ligeligt for delt, da begge hold tog to sejre hver. Dermed 6-2 inden doublerne.

I damedoublerne var der kort proces. Begge kampe blev vundet overbevisende i 2 sæt, og dermed havde Gribskov 2 allerede vundet holdkampen, inden herredoublerne gik i gang. Her blev det til to sejre til Gribskov i første- og tredje herredouble, og sejren endte op hele 10-3.

Gribskov 1 tromler DERUDAF.
Der var fart på fra start af onsdag aften i Blistrup hallen. Først vandt de to mixeddoubler overbevisende i 2 sæt, og så gjorde damesinglerne ligeså.

I herresingle blev det dog noget tættere. Mikkel Assing måtte grave de sidste frem i ombolde i både første og andet sæt for at nappe sejren, mens Martin Mørk desværre måtte trække sig med en skade i tredje herresingle. Efter en tur på skadestuen, så blev det ud på natten konstateret, at det heldigvis ”bare” var forstrækning af ledbånd, efter menisken lige ville ud og sige hej. Den er dog på plads igen, og vi tror også, at Martin er på plads i sofaen igen.

Thomas Rudkøbing i kamp mod Gribskovs tidligere træner, Thomas Holm

En gammel kending havde også fundet vej til Blistrup hallen. Den tidligere træner Thomas Holm stod nemlig på den anden side af nettet i fjerde herresingle. Desværre for Gribskov så kunne Thomas Rudkøbing ikke løbe ham over, så det blev til et nederlag i tre sæt. Redaktionen ved ikke helt, om det er med vilje fra den tidligere træners vedkommende ikke at gøre spillerne så gode, at de kunne slå ham 😉

6-2 inden doublerne. Her måtte første damedouble spænde ballerne sammen for ikke at rende ind i et nederlag, da de i tredjesæt vandt med 21-19. De sidste doubler blev alle vundet i to sæt, og den samlede sejr blev på 10-3. Gribskov 1 fører nu rækken med maksimumpoint og en score på 20-6.

https://www.instagram.com/p/CFfalwCjKUR/