Udgivet i

En blandet pose bolcher

Den første runde bød på meget forskellige resultater for Gribskov Badmintons tre hold. Storsejr til førsteholdet, tæt kamp om pointene for andetholdet, mens tredjeholdet måtte se sig besejret.

En holdrunde med mange afbud satte desværre sit aftryk på holdene, men alligevel blev der leveret fight over hele linjen lige fra første herresingle på førsteholdet til anden damedouble på tredjeholdet.

Den første kamp på programmet var lørdag formiddag i Holte hallen, hvor Gribskovs rutinerede andethold gjorde klar til kamp mod Holte 4s unge spillere. Begge mixeddouble gik i tre sæt, hvor Gribskov tog 1. mix, og så nappede Holte 2. mix. Så bliv det tid til singlerne, og her viste de unge kræfter fra Holte sig for stærke. Kun i første herresingle fik Thomas Rudkjøbing sendt sin unge modstander rundt i manegen og vandt i tre sæt.

Derfor var der brug for sejre i doublerne, og det var lige før det lykkedes for Gribskov 2 at tage point med hjem. Efter flot fight blev begge damedoubler hevet hjem i tre sæt, og da første herredouble med Morten Soede og Jesper Nielsen vandt overbevisende var det op til 2. – og 3. herredouble at hive en sejr og et point med hjem til Gribskov. Desværre tabte begge par i to sæt, dog efter ombolde i begge kampene.

Dermed endte det efter en flot fight med en knebent nederlag på 8-5 til Holte 4.

Se resultaterne her: https://www.badmintonplayer.dk/DBF/HoldTurnering/Stilling/#5,2019,12551,1,10,,364572,-174,

https://www.instagram.com/p/B2KFmRdDm6x/

Unge spillere klar på tredjeholdet
Mandag aften i Helsinge stod Gribskov 3 klar til at tage imod Hillerød 5. Det blev desværre til et stort nederlag til Gribskovs unge kræfter.

Denne sæson skal være med til at give Gribskovs unge seniorer noget mere hår på brystet ved at komme ud og møde noget bedre modstand, og det må man sige, at Hillerød 5 stod for i årets første holdkamp. Det samlede nederlag løb op i 12-1, hvor Morten Sørensen i første herresingle sikrede, at Gribskov 3 ikke endte med at få et æg.

De fleste kampe blev afgjort i 2 sæt til Hillerød 5. I første herredouble var Morten Sørensen og Christian Staal dog ude i tre sæt, men måtte se sig besejret med 21-17 i tredje.

Se her, hvordan det hele endte: https://www.badmintonplayer.dk/DBF/HoldTurnering/Stilling/#2,2019,12555,1,10,,,-174,

Lussing til Hørsholm
Den sidste holdkamp i første runde var også på hjemmebane. Denne gang dog i Blistrup, hvor Gribskov 1 tog imod Hørsholm 1 med Gribskovs tidligere træner, Mikkel Drescher, på holdet.

Mange tætte kampe endt til Gribskovs fordel. Både anden mixeddouble og to herresingler endte med at gå i ombolde i tredje sæt, men de modne herrer fra Gribskov hev sejrene i land.

Det startede ellers ikke lovede for Gribskov 1, der tabte første mixeddouble, men efter at være bagude 0-1, så så Gribskovs bedste hold sig ikke tilbage og vandt samlet overbevisende 12-1 og sendte Hørsholm hjem igen med en lussing i bagagen.

Hele fem kampe gik i tre sæt, og her endte alle kampene til Gribskovs fordel. Hvis det er et tegn for den kommende sæson, så tegner det godt for Gribskov 1.

Se alle resultaterne fra kampen her: https://www.badmintonplayer.dk/DBF/HoldTurnering/Stilling/#5,2019,,,,,364599,-174,

De næste kampe på programmet:
Lørdag den 21. september kl 10: Herlev 5 – Gribskov 3
Lørdag den 21. september kl 13.30: Humlebæk 2 – Gribskov 1
Mandag den 23. september kl. 19.30: Gribskov 2 – Måløv (i Helsinge)