Udgivet i

DM i Herning 2018

I weekenden den 17-18 marts blev der igen spillet om de Danske Mesterskaber for veteraner. Nogle af vores mest rutinerede spillere har igen været sendt afsted for at repræsentere Gribskov Badminton og skulle spille sammen med 228 andre fra 80 forskellige klubber. Helle Blomsterberg, Birgitte Pedersen og Jan Petersen  gjorde sig i den grad bemærkede til dette års Danmarksmesterskaber i Sportscenter Herning.

Nedenfor ses der billeder af vores spillere samt deres makkere og deres flotte medaljer:

Her ses Gribskovs Helle Blomsterberg og Jan Petersen med en flot sølvmedalje i mix

Helle og Jan kæmpede bragt og spillede sig til en super flot sølvmedalje. Helle og Jan lukkede og slukkede turneringen begge dage og spillede en yderst flot semifinale men måtte desværre se sig slået af et makkepar fra Solrød Strand og Hvidovre i finalen. Helle og Jan er vi sikre på kommer stærkt tilbage igen næste år!

En flot flot sølvmedalje til Birgitte Pedersen og Ronni Christensen i +40 mix

Birgitte fik en flot 2 plads i +40 mixdouble sammen med sin makker Ronni Christensen fra Silkeborg efter nogle lange hårde kampe. Desværre var der ikke så mange par tilmeldt i +35 og +40 damedouble så rækkerne blev slået sammen. Og selvom rækkerne blev slået sammen var kampen om mesterskabet kun mellem to par. Her løb et ungt par (+35) med det Danske Mesterskab, selvom Birgitte og hendes makker Berit Jensen fra Silkeborg kæmpede bravt.

Jan Petersen og Jesper Tolman vinder flot en guldmedalje i herredouble i +55

Jan kunne igen i år strække armene i vejret som dansk mester i herredouble +55 sammen med sin faste makker Jesper Tolman fra Hvidovre uden at afgive et sæt undervejs – meget suverænt.

Så efter at have spillet adskillige kampe i weekenden gik turen hjem mod Nordsjælland med nogle glade og trætte spillere i bilen. Og mon ikke kunne finde en øm muskel eller to dagen derpå. Men Birgitte, Jan og Helle fik ikke længe til at restituere sig, for allerede tirsdag var der veteranholdkamp ude mod Måløv. Sæsonens sidste holdkamp i +40 eliterække. Heldigvis blev det en rigtig god aften hvor Gribskov veteranerne kunne tage hjem med en super sejr på 9-2 over Måløv. Og Gribskov Badminton vil igen til næste sæson spille i +40 eliterækken.

Alt i alt en super flot indsats af alle spillerne og i gør os kun som klub meget stolte. Endnu engang stort tillykke med de flotte medaljer og det flotte spil.