Udgivet i Skriv en kommentar

Danmarksserien venter næste sæson

Gribskov Badmintons 1. hold er klar til at spille i Danmarksserien i næste sæson efter en 7-6 sejr over Ishøj SB50. 2. holdet er med en 10-3 sejr tættere på at blive i Sjællandsserien, mens 3. holdet tog et vigtigt point i 6-7 nederlaget til topholdet fra Herlev Badminton.

Oprykningen blev sikret
1. holdet sikrede sig lørdag oprykning til Danmarksserien. Det skete efter sejr på 7-6 over Ishøj SB50. Inden kampen manglede Gribskov Badminton ét enkelt point, så glæden var stor, da sejren blev slået fast med to point. Helt let var det dog ikke for Gribskov, da Ishøj også var opsat på at hente point i kampen. De to hold fulgtes ad til 4-4, hvor Gribskovs mixdoubler, René Andersen/Birgitte Pedersen og Thomas Holm/Helle Blomsterberg, samt Jacob Buch og Thomas Rudkøbing i 3. og 4. herresingle vandt overbevisende.

– Vi havde det svært i damesinglerne i dag, hvor Ishøjs piger spillede i et højt tempo og dominerede flot. De spillede også to gode damedoubler, hvor vi ikke kunne matche dem på dagen, fortæller Marc Hagberg, Formand i Blistrup Badminton.

Mens damedoublerne gik til Ishøj, sikrede Gribskov sig to point, og dermed oprykning til Danmarksserien næste sæson, ved at vinde de tre resterende doubler meget sikkert i to sæt.

– Vi er rigtig glade for oprykningen, som var vores mål for sæsonen. Selvfølgelig går vi efter titlen som Sjællandsmestre, men vi håber endnu mere på, at vores 2. og 3. hold klarer det godt i den sidste runde, fortæller Marc. 1. holdet skal i næste kamp i direkte duel om titlen som ’Sjællandsmester’, hvor topholdet fra Vordingborg venter.

1. mixdoubleFoto: Jan F. Stephan

Sejr udskyder nedrykning
2. holdet er fortsat placeret lige over nedrykningsstregen. Det stod klart en sejr på 10-3 over Albertslund. Holdet udskyder derfor en eventuel nedrykning til næste runde. I en stærk Gribskov dominans beviste 2. holdet, hvorfor de fortjener en plads i Sjællandsserien næste sæson. Begge mixdoubler blev vundet overbevisende, og Michelle Gents Nielsen vandt også flot 2. damesingle 21/12-21-11.

Herresinglerne satte en fed streg under, at Gribskov var bedste i kampen. Tue Nielsen, Morten Villadsen og Henrik Dam vandt alle i to sæt. I de resterende fem doubler vandt holdet fire af disse. Kun Per Vestergaard og Morten Soede Nielsen led et nederlag på 18/21-21/13-16/21.

2. holdet skal i næste runde møde Tune, der ligeledes kæmper for at undgå nedrykning.

Lige ved og næsten
3. holdet skal have heldet med sig for at rykke op til Serie 1 næste sæson. I et 6-7 nederlag til Herlev Badminton fik de dog ét vigtigt point, der kan hjælpe dem på længere sigt. Fra start til slut var det tæt mellem Gribskov og Herlev. Mixdoublerne, damesinglerne, herresinglerne og damedoublerne blev alle delt lige mellem de to hold. Tasja Roswall Dekkerhus og Betina Roswall vandt som de eneste damer, begge sine kampe. Tasja vandt 2. damesingle 21/19-21/17 og 2. damedouble med Betina 21/10-21/13.

Den lille forskel lå dog i herredoublerne, hvor kun Jeppe Skov Roswall og Stefan Petersen vandt sin double med cifrene 21/17-21/15. Gribskov fik dermed kun ét point fra kampen og er i sidste runde afhængig af de andre resultater i puljen for at rykke op i Serie 1 til næste sæson.

4. holdet spiller søndag den 8. marts kl. 14.00 mod Virum.

1. dsFoto: Jan F. Stephan
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *