Udgivet i

Tre kampe – tre sejre

Efter næsten et år uden holdkampe var Gribskov Badmintons tre bedste hold klar til at binde snørebåndene og dø med badmintonskoene på for en sejr til holdet. Og alle tre hold måtte give alt, hvad de kunne, for at hive sejrene hjem.

Det første hold i ilden var andetholdet, som skulle til møde Holte 3. Der var debut til Anja Thomsen i første mixeddouble, som både vandt mixeddoublen og senere damedoublen. Efter de første fire kampe stod det hele lige, 2-2, men efter herresinglerne var Gribskov 2 bagude med 3-5.

De rutinerede kræfter viste dog, at dem skulle skal man ikke kimse ad. Hele 4 ud 5 kampe blev vundet, og dermed var sejren i hjemme med 7-6.

Skovlunde bed fra sig

Gribskov 3 havde taget turen til Skovlunde, hvor kampen simpelthen ikke kunne have startet bedre. Hele 5-0 til Gribskov 3 efter de første 5 kampe. En helt vild start.

Men så gik gassen af ballonen, og de ellers sikre sejr blev vekslet til nederlag. Pludselig stod det bare 6-4 inden herredoublerne. Her vandt Gribskov 3 første herredouble og sikrede sig dermed den samlede sejr, selvom de to næste doubler blev tabt. Særlig ærgerligt var nederlaget i tredjeherredouble, hvor Carl Gustav Olsen og Mathias Panduro tabte med 20-22 og 22-24.

Samlet sejr til Gribskov 3 på 7-6.

Gribskov 1 klar til kamp i Hillerød.

En sen torsdag aften med mange tilskuere på lægterne mødes Gribskov 1 og Hillerød 4. Der var gensyn med ”gamle” spillere i truppen, da både René Andersen og Marc Hagberg stod klar i hallen.

Det startede godt for Gribskov 1 med sejre i mixeddoublerne og i første damesingle. En halvsløj Michelle Gents kæmpede med næb og klør, men tabte i tre sæt i anden damesingle.

De fire herresingler var ikke noget at skrive hjem om, så vi lader være med at skrive så meget. Tre sejre til Hillerød og en til Gribskov. Så det stod 4-4 inden doublerne.

Gribskov 1 fik set hinanden dybt i øjnene og aftalt, at sejren skulle med hjem. Først en damedouble til hver af holdene. 5-5 i holdkampen, og det blev også det sidste point Hillerød fik på tavlen.

Første- og anden herredouble blev vundet overbevisende, mens Martin Olsenkjær og Thomas Rudkjøbing måtte ud i tre sæt, før sejren var i hus. 8-5 til Gribskov 1, og ”hvem var det, der vandt i dag” runger stadig i Hillerød hallen.