Udgivet i

Tætte kampe for Gribskov Badminton

Alle tre hold var i kamp, og det blev til flere tætte kampe. Nogle gik til Gribskovs fordel, mens andre desværre gik modstandernes vej.

Hjemme i Helsinge bød Gribskov 3 velkommen til Måløv 2. Her gik det ikke helt Gribskovs vej. De første fire kampe blev alle tabt, så herrerne skulle virkelig mande sig op, hvis kampen skulle blive vendt, og det gjorde de så. Tre ud af fire kampe blev vundet af Gribskov badminton, blandt andet med en rigtig flot sejr til Silas Adamsen i fjerde herresingle.

De gode takter fortsatte dog ikke kampen ud, hvor bare en enkelt kamp, 1. herredouble, blev vundet. Dermed endte det med et nederlag på 9-4. Det skal dog siges, at alle 4 kampe, som gik i tre sæt, endt med en sejr til Måløv 2, så havde marginalerne bare været en anelse mere med Gribskov-spillerne, så kunne det have set ganske anderledes ud.

Hattrick over GSG
Denne sæson har budt på hele tre lokalopgør mod GSG, og alle tre gange har Gribskov Badminton trukket sig sejrrigt ud af opgørene.

Denne gang blev det dog noget tættere end i de forrige opgør, da den samlede sejr først kom hjem i allersidste kamp.

De 2 mixeddoubler og 2 damesingler blev delt lige mellem holdene, så det stod 2-2 inden herresinglerne. Her var GSG stærkest og vandt 3 af kampene, så stillingen var 5-3. Dermed var det op til doublerne at sørge for, at det ikke skulle blive til et nederlag i Gilleleje hallen.

Det startede ikke godt, da Helle Blomsterberg og Tasja Roswall måtte se sig besejret i tre sæt, men herefter så Gribskov sig ikke tilbage. 2. damedouble blev vundet, og så skulle alle tre herredoubler vindes, hvis sejren skulle i hus.

Der var kort proces i første- og tredje herredouble, mens sejren skulle bestemmes i tredje sæt af anden herredouble. Her viste Stefan Petersen og Morten Sørensen klasse, da de vandt tredje sæt med 21-19, og Gribskov 2 kunne juble over den samlede sejr på 7-6.

Cruise control for førsteholdet.
Den udsatte holdkamp blev spillet onsdag aften i Blistrup, og her var Gribskovs bedste spillere en alt for stor mundfuld for modstanderholdet fra Skovlunde.

Der blev taget for sig i sejrs-buffeten fra starten af. Faktisk var det kun Anne-Louise Hansen og Martin Olsenkjær, der ikke var sultne efter en sejr, så holdkampen endte med en samlet sejr på 11-2.

Alle doublerne blev afgjort i to sæt, dog med ombolde i andet sæt i både andet – og tredjeherredouble. Her holdt Gribskovs herrer dog hovedet koldt, og vandt sikkert kampene.

De næste kampe er lige om hjørnet. Gribskov 3 spiller på hjemmebane mandag den 2. marts på udebane mod Lynge, men førsteholdet skal en tur til Måløv mandag den 9. marts. En kamp, som er meget vigtig for førsteholdet, da en sejr kan sikre oprykningen til Sjællandsserien.