Udgivet i Skriv en kommentar

Sjællandsmesterskabet blev sikret

Gribskov Badmintons 1. hold sluttede sæsonen med en 11-2 sejr over Vordingborg og vinder dermed oprykningspuljen og titlen som Sjællandsmestre. 2. og 3. må vente yderligere en uge med at få afgjort henholdsvis nedrykning og oprykning.

Sjællandsmestre og oprykning
Gribskov Badminton sikrede sig lørdag suverænt førstepladsen i oprykningsspillet til Danmarksserien. Det stod klart efter en 11-2 sejr i hjemmekampen mod Vordingborg. Derfor er Gribskov Sjællandsmestre og klar til Danmarksserien næste sæson.

Begge hold var før kampen sikret oprykning, men titlen som Sjællandsmestre var stadig på spil. Holdkampens resultat viser ikke det helt rigtige billede af en ellers rigtig tæt holdkampe, hvor hele ni kampe blev afgjort i tre sæt.

– Det var en rigtig lang og tæt holdkamp, hvor vi var rigtig skarpe og fokuserede i de mange tresæts-kampe. Vi vandt hele syv ud af disse ni kampe, og det er utrolig flot, siger Marc Hagberg, Formand i Blistrup Badminton.

Sjællandsmestre

Gribskov Badminton sikrede sig hurtigt sejre i damesinglerne, hvorimod mixdoublerne var meget tætte og lange. Begge mixdoubler blev også vundet, hvor René Andersen & Birgitte Pedersen vandt første mixdouble med 21/18 efter en kamp på over en time.
Herresinglerne dominerede Gribskov rigtig flot. Kun spillende træner, Sebastian Andersen, led et nederlag i anden herresingle, da han tabte med 15-21 i tredje sæt.

Vordingborg pyntede på resultatet ved at vinde første damedouble. Herefter stod den igen på Gribskov dominans med sejre til Alexandra Hughes Paulsen & Anne-Louise Hansen, René Andersen & Sebastian Andersen, Marc Hagberg & Thomas Holm og Jacob Buch & Thomas Rudkjøbing.

Nedrykning venter formentlig
2. holdet er fortsat placeret lige over nedrykningsstregen. Det stod klart et nederlag på 3-10 mod Tune. Holdets skæbne bliver afgjort i næste weekend.

Inden kampen var der kun én ting, der gjaldt: en sejr og tre point. Desværre så det helt fra starten meget sort ud. I løbet af sæsonen har holdets force ligget på damesiden, altså mixdoubler og damesingler. Ingen af disse kampe blev vundet i holdkampen, hvor kun to herresingler blev vundet af Morten Villadsen og Henrik Dam samt en herredouble.
2. holdet er derfor i overhængende fare for nedrykning, hvilket først afgøres i næste weekend.

– Det er meget ærgerligt, hvis 2. holdet rykker ned, men vi må også bare indse, at Sjællandsserien i år har været rigtig stærk. Når man så oven i købet er ramt af afbud, så er det ekstra svært, fortæller Marc.

Sikker sejr – men ingen hjælp
Gribskovs 3. hold spillede tidligere på ugen i Slangerup og vandt sikkert 9-4. Med lidt hjælp fra Holte, der skulle slå Herlev, kunne holdet være sikre på oprykning. Desværre skete det modsatte, da Herlev besejrede Holte.

Jan Petersen viste vejen i Slangerup, hvor han vandt både mixdouble med Helle Steen Petersen og herredouble med Simon Petersen. Gribskov fik hurtigt en 7-2 føring efter sejre i anden mixdouble, første damesingle og de tre herresingler ved Niels Troelsen, Jeppe Skov Roswall og Stefan Petersen. Sejren blev slået fast ved sejr i første damedouble og tredje herredouble.
3. holdet er endnu heller ikke sikre på oprykning til Serie 1. Det bliver ligeledes afgjort i næste weekend.

Sluttede med sejr
4.holdet vandt sæsonens sidste holdkamp med 7-6 over Fredensborg og bliver i Serie 2 til næste sæson.

Fredensborg havde to afbud, hvorfor Gribskov var foran 3-0 før kampstart. Gribskov var ikke tilfredse med tre kampe, så de unge talenter kløede på og fik sejre i første damesingle ved Josefine Terkelsen, anden og fjerde herresingle ved Lucas Friis og Jonas Taggatz-Paulsen. I doublerne tog de rutinerede kræfter over, hvor Allan Friis Pedersen og John Christensen vandt overbevisende 21/11-21/9.
Holdet slutter derfor væk fra nedrykningsstregen og er klar til Serie 2 igen til næste sæson.

Gør klar til næste sæson
Gribskov Badminton holder pause fra ultimo april til primo august, hvor sommeren kommer til at gå med sommerbadminton og løbetræning.

Besøg ”Gribskov Badminton” på Facebook, hvor du kan få flere nyheder om Gribskovs samarbejde om badminton på senior- og veteranplan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *