Udgivet i

Gribskov Badminton forlænger med vellidt træner

Efter 2 sæsoner alene ved roret var hverken Gribskov Badminton eller Mikkel Assing i tvivl, da snakken faldt på forlængelse af kontrakten mellem klubben og træneren. Faktisk er parterne så glade for hinanden, at der er skrevet under på en 2-årig aftale.

Gribskov Badminton har tre hold, hvoraf 2 ligger i Serie 1, mens tredjeholdet ligger i serie 2. Der bliver trænet mandag og onsdag aften i henholdsvis Helsinge og Blistrup, og det er nu disse aftener, som spillere og træner fortsat skal nyde sammen.

Mikkel Assing kom med denne melding til spillerne på Facebook omkring forlængelsen.

”Der hersker ingen tvivl om, at Gribskov har tændt et eller andet i mig! Både badmintonmæssigt og menneskeligt, og det vil jeg nødigt være foruden – jeg kan derfor også med glæde dele med jer, at jeg i dag har underskrevet én to-årig forlængelse med klubben”, sådan skrev Mikkel Assing til spillerne på dagen for forlængelsen.

Mikkel Assing er både spiller og træner for Gribskov Badminton.

Der er heller ingen tvivl fra hverken spillere eller seniorspillerudvalget (SSU) om, at der er en helt speciel kemi mellem spillerne og træneren, og derfor var det også et meget glad medlem af seniorspillerudvalget, da snakken faldt på forlængelse.

”Vi har været glade for Mikkel siden dag et, og det har vi også kunnet mærke på spillerne. Ingen af os tøvede i SSU, da snakken faldt på forlængelse, så vi var sådan set bare glade for, at Mikkels følelser for klubben er gengældt, og han havde lyst til at tage to sæsoner med os”, siger Rikke Blomsterberg om forlængelsen af samarbejdet.

Klubbens spillere var også meget positive i deres vendinger omkring forlængelsen mellem deres jyske træner og klubben.

”Selvom der er for meget Johnny Madsen i højtalerne og for få runder, så nyder jeg alligevel at komme til træning, og specielt med en så kompetent træner som Mikkel. Så det er fantastisk, at det fortsat er ham, der skal koste os rundt i hallen”, siger Tue Nielsen

Kommentarerne på Facebook har også været ”Stærk signing”, ”Jeg synes sgu, du er den bedste træner, vi har haft”, ”Bedst træner ever” og ”Vi er simpelthen så mega heldige at have dig som vores træner i 2 år mere og forhåbentlig endnu længere tid