Udgivet i

Blandet start på sæsonen

Gribskovs førstehold havde søndag taget turen til Holte for at møde deres 5. hold. Desværre mødte Holte noget decimeret op, da de manglede 2 damer, så Gribskov 1 førte allerede 3-0, før kampen gik i gang.

1. mixeddouble var en tæt affære, som først blev afgjort ved 23-21 i tredjesæt til Morten Soede og Tasja Roswall. Anden mixeddouble var noget mere overbevisende fra Gribskovs side, da den blev vundet i to sikre sæt.

https://www.instagram.com/p/CEzJGmEjhek/

Herresinglerne blev delt mellem holdene. Mikkel Assing og Martin Olsenkjær leverede sejrene til Gribskov. Tiden var inde til doublerne, og damerne dominerede i første damedouble og vandt med 10 og 12. Gribskov havde dermed allerede sikret sig den samlede sejr i holdkampen inden herredoublerne.

Her vandt første- og tredjeherredouble sikkert i 2 sæt, mens anden herredouble med Sebastian Andersen og Morten Soede måtte strække våben efter tre sæt.

Den samlede sejr var der aldrig tvivl om, og Gribskov 1 tog de tre point med hjem efter en sejr på 10-3.

Nederlag i Stenløse.

Gribskov 2 fik en fantastisk start på holdkampen imod Stenløse 2, da begge mixeddoubler blev vundet og den ene damesingle. Så det så godt ud med en 3-1 føring, inden det blev tid til herresinglerne.

Desværre kunne Gribskovs herrer ikke stille meget op, og kun 2. og 4. herresingle fik kampene ud i tre sæt, og så stod det pludselig 3-5.

Damedoublerne blev delt med en kamp til hver, særligt ærgerligt var det dog i anden damedouble, som blev tabt med 23-21 i tredje sæt. Dermed skulle herrerne nu vise deres værd i herredoublerne, hvis der skulle point med hjem.

Det kom dog ikke til at gå som ønsket. Alle tre herredoubler måtte se sig besejret, og derfor endte det med et 9-4 nederlag på trods af den gode start.

Ørene i maskinen
Det var et meget stærkt og godt spillende Skovlunde 2, som Gribskov 3 mødte i rundens sidste holdkamp mandag aften i UCC-hallen.

De 2 mixeddoubler blev tabt i 2 sæt, mens Gribskovs damesingler bed noget mere fra sig. Første damesingle kom ud i tre sæt, mens Rikke Schrøder vandt i 2 sæt i anden damesingle.

Herrerne kunne desværre ikke stille meget op i singlerne, hvor det blev til 4 nederlag på stribe – alle i 2 sæt. Dog var Silas Adamsen lige ved og næsten i fjerde herresingle, men tabte med 23-21 i andet sæt.

I damedouble fik Rikke Schrøder sammen med makkeren Martina Skaarup i første damedouble banket et point ind på Gribskovs konto, men det blev desværre også det sidste til Gribskov i holdkampen mod Skovlunde 2. De resterende doubler blev alle tabt, og dermed endte kampen med et nederlag på 11-2.

https://www.instagram.com/p/CEwagafDJC2/